SoBLING Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

SoBling.se är en nätbutik för trendiga smycken tillverkade i silver, stål, titan och guld från kända varumärken. Sobling.se startade år 2009. Sajten ägs och drivs av Anghems Guld AB som grundades 1950.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från SoBLING:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos SoBLING.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p(200108)a(2454700)g(19280448)url(http://www.sobling.se/se/http-www-sobling-se-se-sales)

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos SoBLING. Se länken som öppnades i ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

På sobling.se hittar man smyckestyper som armband, berlocker, gravyrsmycken, halsband, hängen, vristlänkar och örhängen. I sortimentet finns även klockor, inredning och presenter. Sobling.se har välkända varumärken som Dyrberg/Kern, Diesel, Gucci, Edblad, Evfa Attling, Pandora, Lapponia, Snö of Sweden, Gynning Jewelry, Aagard. Köper man ringar ingår alltid gravyr och försäkring. Större delen av utbudet på sajten är för kvinnor, men det finns ett sortiment, dock något mindre, för män i kategorin: ”Men’s”. I kategorin ”välgörenhetssmycken” går det att kombinera smyckesinköp och välgörenhet genom att köpa smycken till förmån för Bris, World Childhood foundation, och Maskrosbarn från Efva Attling, Sophie by Sophie och Edblad.

På Sobling.se hittar man även en REA-sida med prissänkningar upp till 50%. Vid köp av smycken ingår alltid presentförpackning som man väljer i kassan.

Alla SoBLINGS produkter har 1 års garanti mot material och fabrikationsfel. I samarbete med Europeiska Försäkringar lämnar företaget en gratis försäkring på smycken som är värda över 750:- i ett år från köpdatumet. Betalsätt på sobling.se är kort, faktura eller direktbetalning. Sajten har fri frakt på alla beställningar. SoBling.se har öppet köp i fjorton dagar. Leveransen tar 1-3 arbetsdagar. Företaget har sitt säte i Falkenberg. Sobling.se uppfyller kraven för Certifierad E-handel.

Sobling logotyp

SoBLINGS kundtjänst går att nå via mail eller telefon har öppet 10.00-14.00 vardagar. Kundtjänstpersonalen har mångårig erfarenhet av smycken. Sobling.se erbjuder även kunder konsultation med egen guldsmed.