Sleepo Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Det går inte att sätta ett pris på god nattsömn men det hindrar förstås inte att man vill ha en riktigt bra deal på en grym säng. Här har du svaret på detta i form av en Sleepo-Rabattkod samt andra kampanjer på sköna sängar och sängmöbler. Sleepo.Se är en e-handel specialiserad på allt som hör sovrummet till och nu kan du få allt till sovrummet levererat hem till dig till ett riktigt pangpris. En bra sovmiljö är en investering som kommer öka din produktivitet under dagen.

Sleepo rabattkod

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sleepo.se:

ALLA RABATTKODER FRÅN SLEEPO

10-30% rabatt, 100-200 kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER

clk.tradedoubler.com/click?p(233542)a(2454700)g(21096578)url(http://www.sleepo.se/rabattkoder)

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad här på Tripwise. Se Sleepos egen sida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Sleepo AB är ett svenskt företag som bedriver försäljning av sängar, möbler och heminredning på nätet. Företaget grundades 2011 och på bara några få år kommit att bli en av de främsta marknadsledarna i Sverige inom sitt produktsegment.

Inne på Sleepo.se finns ett brett sortiment som består av över 10 000 olika produkter och en stor del av det som säljs kommer från en rad välkända varumärken. Som kund kan du räkna med att få ordentligt pressade priser och möjlighet att ta del av ständigt skiftande kampanjer, reor och specialpriser. För den som är intresserad av se och ”klämma” på sängar, möbler och heminredning innan det beställs finns det möjlighet att besöka Sleepos showroom i Stockholm. Att handla hos Sleepo ger en rad olika fördelar jämfört med många andra aktörer. Bland annat får du oerhört snabba leveranser, fri frakt och retur på alla ordrar och fria returer, möjlighet att välja mellan en rad olika betalningsalternativ (VISA, MasterCard, direktbetalning med internetbank, faktura och delbetalning med Klarna) och 14 dagars öppet köp. Värt att veta är även att Sleepo är certifierat av Trygg E-handel och har höga snittbetyg på kundomdömessajter som exempelvis Trustpilot.