Sleepo Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sleepo AB är ett svenskt företag som bedriver försäljning av sängar, möbler och heminredning på nätet. Företaget grundades 2011 och på bara några få år kommit att bli en av de främsta marknadsledarna i Sverige inom sitt produktsegment.

Sleepo rabattkod Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sleepo.se:

ALLA RABATTKODER FRÅN SLEEPO

10-30% rabatt, 100-200 kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER

clk.tradedoubler.com/click?p(233542)a(2454700)g(21096578)url(http://www.sleepo.se/rabattkoder)

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Se Sleepos startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Inne på Sleepo.se finns ett brett sortiment som består av över 10 000 olika produkter och en stor del av det som säljs kommer från en rad välkända varumärken. Som kund kan du räkna med att få ordentligt pressade priser och möjlighet att ta del av ständigt skiftande kampanjer, reor och specialpriser. För den som är intresserad av se och ”klämma” på sängar, möbler och heminredning innan det beställs finns det möjlighet att besöka Sleepos showroom i Stockholm. Att handla hos Sleepo ger en rad olika fördelar jämfört med många andra aktörer. Bland annat får du oerhört snabba leveranser, fri frakt och retur på alla ordrar och fria returer, möjlighet att välja mellan en rad olika betalningsalternativ (VISA, MasterCard, direktbetalning med internetbank, faktura och delbetalning med Klarna) och 14 dagars öppet köp. Värt att veta är även att Sleepo är certifierat av Trygg E-handel och har höga snittbetyg på kundomdömessajter som exempelvis Trustpilot.