Skruvat.se Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-60% rabatt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Letar du efter reservdelar eller tillbehör till bilen? Glöm då inte bort att använda dig av vår Skruvat-rabattkod och de senaste spännande erbjudandena som du alltid hittar här. Skruvat har de största utbudet av delar till Sveriges populäraste bilmärken och genom att använda dig av ditt registreringsnummer kan du vara säker på att alltid få en del som passar till just din modell.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Skruvat:

Minst 15% rabatt

Minst 15% rabatt hos Skruvat.se.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Skruvat.se. Se länken som öppnades i ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

10-60% rabatt

10-60% rabatt på utvalda produkter hos Skruvat.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades.

Skruvats logotyp Skruvat.se är en svensk webbshop som säljer bildelar på nätet till privatpersoner och verkstäder. Sedan starten 2008 har företaget vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilen och båten. Skruvat är mycket stolta över sina nöjda kunder, och målsättningen är att alltid ge dig den bästa köpupplevelsen. Skruvat.se är certifierad av Trygg e-handel och samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvaliteten till det bästa priset. Skruvat.ses breda sortiment består av drygt 500 000 kvalitetsprodukter inom bilvård, däck, fälgar, verktyg, oljor, och biltillbehör som dragkrokar, bilbatterier, takboxar, hundburar och bilklädsel. Här finns delar till alla ledande bilmärken, som BMW, Audi, Volvo, Saab, Renault, Skoda, Subaru, Volkswagen och Ford, för att nämna några. Skruvat.se har filialer i Danmark, Norge och Finland, men skickar också varor till övriga Europa. På hemsidan finns en söktjänst där du kan se verkstäder nära dig som har ett samarbete med Skruvat.se. Du kan välja att få dina varor levererade till vald verkstad, allt för att underlätta för dig. AB Skruvat Reservdelar som äger Skruvat.se hade 52 anställda 2013, och omsatte 169 056 000 kronor samma år (siffror hämtade från allabolag.se).