Sejdelshoppen Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sejdelshoppen.se är en webbshop som är specialiserad på dryckeskultur och glas. Webbshopen startade år 2008 och drivs av Pelle Dahlström och Bo Dahlström, -Bo brygger sitt eget öl. I sortimentet finns ölglas med logotyper från alla intressanta ölmärken men också blanka ölglas utan logotyp som sejdlar, provsmakningsglas, veteölglas och ölstövlar. Sejdelshoppen.se har också whiskyglas, tennglas och mässglas.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sejdelshoppen:

10-40% rabatt

10-40% rabatt på utvalda varor hos Sejdelshoppen.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Sejdelshoppen logotyp I webbshopen hittar man en stort utbud ölunderlägg, och paket som ”craftbeer-paket”,”jämtlands-paket”, ”provsmakar-paket” med flera. Webbshopen bjuder också på fakta om kulturen runt whiskey, vilka olika glas som finns för whiskydrickning, vilka sätt whisky kan drickas och inte minst stavas på, - whiskey eller whisky?! Sejdelshoppen har svar. I sejdelshoppen.se går det också att köpa barutrustning som barspeglar, kapsylöppnare, pitchers, mätglas med mera. Shoppen har också ett stort utbud av ölrelaterade T-shirts, kepsar, mössor, underkläder och strumpor. Under fliken ”temasidor” finns shoppingtips på teman som oktoberfest, party, och black friday.

När man handlar på sejdelshoppen.se måste man beställa för minst 100 SEK, exklusive frakt. Fraktpriserna beror på vikten enligt en fraktlista som finns på hemsida. Alla paket skickas inom två dagar. I samarbete med Klarna erbjuder sejdelshoppen.se faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.