RIU Hotels & Resorts Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-20% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

RIU Hotels & Resorts är en internationell hotellkedja som en gång i tiden började med ett enda hotell i Mallorca som köptes av familjen RIU 1953. Hotellkedjan ägs fortfarande av familjen Riu, som nu är inne på tredje generationen hotellägare. I dag har RIU Hotels & Resorts mer än 100 hotell i 19 länder, 4 miljoner gäster om året, och 28 000 anställda. RIU är den tredje största hotellkedjan i Spanien.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från RIU Hotels & Resorts:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos RIU Hotels & Resorts.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=4214&m=12&a=218544&u=%2Fen%2Fofertas%2Fhome.jsp

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda hotellnätter hos RIU Hotels & Resorts. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

RIU Hotels & Resorts logotyp RIU är kända för sina All inclusive-hotell men i deras utbud finner man bland annat även Adults only hotell, urbana Plaza/City hotell, Club-hotell och den mest exklusiva varianten: Palace.

Adults Only-hotellen är designade för vuxna par eller par med vänner med aktiviteter som är anpassade för vuxna, god mat och dryck, skönhets- och kroppsbehandlingar med mera. RIUs Adult Only-hotellen finns i Aruba, Dominikanska Republiken, Jamaica, Mauritius, Marocko, Spanien.

Plaza/City är RIUs nya satsning på hotell i storstäder och de finns i Miami Beach, New York, Guadalajara, Berlin och Panama.

RIUs Club Hotel vänder sig direkt till barnfamiljer med lekplatser både inomhus i hotellet och utomhus, swimmingpools med rutschkanor och fullspäckat aktivitetsschema för de minsta. ClubHotel hittar man i Cape Verde, Spanien, Marocko, Mexico, Dominikanska republiken.

Palace hotellen är hotellkedjans mest exklusiva hotell, de flesta med All inclusive 24 timmar om dygnet. Destinationer med RIUs Palace-hotell är Spanien, Portugal, Saint Martin, Marocko, Mexico, Jamaica, Dominikanska Republiken, Bahamas och Aruba.

Resenärer som föredrar aktiviteter på semestern hittar listor över RIUS bästa golf-hotell och hotell som satsar på cykling på hemsidan. Hotellkedjan arrangerar även bröllop och gruppresor som till exempel konferenser.

Under fliken ”offers” finns hotell-erbjudanden till bra priser för bland annat sista-minuten resor, veckans erbjudande, tidiga bokningar, med mera i en blandad kompott.

Den som vill ha inspiration kan ladda ner RIUS digitala resebroschyrer eller bläddra i magasin RIU Magazine. RIU har även ett lojalitetssystem RIU Class, där kunder samlar poäng för varje bokning som sedan kan omsättas i rabatter och andra förmåner.

Reservationer till RIUs hotell kan göras på hemsidan eller via telefon.