One.com Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

One.com grundades 2002 i Danmark av Jacob Jensen och är leverantör av webbhosting-tjänster. I dagsläget har one.com 270 medarbetare och över 1 000 000 kunder i 149 länder. Sedan starten har företagets vision varit att erbjuda en enkel, flexibel och användarvänlig produkt för både nybörjare och professionella användare.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från One.com:

15:-

15 kr för webbhotell hos One.com.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

One.com har registrerade företag i Danmark, Indien och Dubai med utvecklings- och supportavdelningar placerade i Dubai och Danmark. Alla sidor hos One.com ligger på servrar som drivs på energi från vindkraftverk.

På one.com kan kunder välja produktpaket i olika storleks- och prisklasser där det ingår tjänster som e-post, hemsida med galleri, blogg, stöd för PHP och MySQL. One.com har fyra olika paket: starter, professionell, professionell plus och business, som kostar från 15 SEK per månad för 15 GB utrymme till 96 SEK per månad för 500 GB. I priset ingår verktyg för att skapa sin egen hemsida, obegränsat antal sub-domäner, obegränsat antal e-postadresser. Kunder har möjlighet att lägga till en webbshop för 80 SEK per månad, samt skydd mot hackare och SiteLock Find för 15 SEK i månaden. Den som vill ha information om ett domännamn kan göra en WHOIS-sökning på one.com och få information om ägare, tidpunkt och plats för registrering, förfallodatum och namnservrar.

One.com logotyp

One.com har en engelskspråkig blogg med tips och nyheter. Företaget har även chattsupport som finns tillgänglig dygnet runt och erbjuder support på svenska, engelska, danska, tyska, holländska, franska, norska, italienska, portugisiska, spanska, tjeckiska, polska och finska.

One.com har mottagit flera utmärkelser från bland annat PC För Alla, UK Web Host Directory, och Internetworld.

På One.com går det att betala med kreditkort, Paypal, banköverföring. Uppläggningsavgift är 115 SEK. Alla priser på hemsidan är exklusive moms. Alla kunder får en ”pengarna tillbaka-garanti” på 15 dagar.