Norton Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-25% rabatt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Norton.com är en onlinebutik med säkerhetsprodukter och tjänster för datorer och mobiler från företaget Norton by Symantec. Sajten innehåller även gratis information om risker på nätet, support och kostnadsfria nedladdningar med 30-dagars testversioner. Symantec är ett multinationellt datasäkerhetsföretag som grundades år 1982. Under varumärket Norton levererar Symantec antivirusprogram, brandväggar och andra typer av säkerhetsverktyg. Namnet Norton kommer från företaget Peter Norton Computing som Symantec köpte 1990 från grundaren Peter Norton.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Norton by Symantec:

Alla rabatter och rabattkoder hos Norton.com

10-50% rabatt, 50-500kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

www.dpbolvw.net/click-7792256-10499459

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Utbudet på norton.com består av säkerhetsprodukter för både pc, mac, smartphones och androider. Här kan man köpa och ladda ner Nortons antivirusprogram för datorer, programmet Norton Mobile Security för smarta mobiler och surfplattor, Norton WiFi Privacy som skyddar ens data via ett privat nätverk, Norton Online Backup 25 GB och Norton Utilities. Produkten Norton Clean frigör lagringsutrymme på Android-telefoner och surfplattor och Norton App Lock-låser appar som skydd för privatlivet. På sajten kan man även köpa tjänsterna Norton Safe Search för nätsurfing med säker sökmotor, Norton Computer Tune Up som ökar prestandan på äldre datorer och Norton Safe Webb en tjänst som visar om sidor är säkra innan man klickar på dem.

I kategorin ”utbildningscenter” har Norton samlat fakta och information om olika typer av risker på nätet. Här kan man gå en ”grundkurs i internetsäkerhet” och läsa på om ämnen som riskerna med piratkopior, nätfiske, säkerhetsuppdateringar, hur man skyddar sin smartphone, falska appar, spionprogram med mera. Under samma kategori finns en grundkurs i identitetsstöld, en samling med tips om säkerhet, samt en ordlista. Kategorin ”nedladdningar” består av ett antal olika 30-dagars kostnadsfria testversioner av Norton Security Deluxe, Norton Security Premium, Norton Online Backup, Norton Family Premier, Norton Identity Safe, Norton WiFi privacy och Norton App Lock. För att kunna ladda ner produkter man köpt, hantera sina prenumerationer på norton.com måste man skapa ett konto och logga in.

Symantec har sitt säte i Kalifornien.