Lantbutiken Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Lantbutiken.se grundades 2009 av utvecklingsingenjörerna Anders Bengtsson och Niklas Dillberg och drivs från Småland av företaget Lantbutiken Sverige AB. I dag är Anders Bengtsson ensam VD och ägare. Företagets inriktning är lantbruksprodukter och produkter för de som bor på landet.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lantbutiken.se:

10% rabatt eller mer

Minst 10% rabatt hos Lantbutiken.se.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda varor hos Lantbutiken.se. Se länken som öppnades i ny flik. För att öppna länken på nytt, klicka här igen.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 3000 kr hos Lantbutiken.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Lantbutiken logotyp Lantbutiken.se hade premiär på nätet 2009 med ambitionen att erbjuda ett attraktivt sortiment med hög kvalitet för människor som verkar på landsbygden. I dag har företaget runt femtontalet anställda med över 9000 produkter i sortimentet och kunderna är förutom lantbrukare även privatpersoner, kommuner, byggföretag, skolor, mjölkgårdar, mekaniska verkstäder, hantverkare, mediaföretag, forskningsinstitut/laboratorier, stuterier, fåruppfödare, hönsägare och hundägare.

Lantbutiken.se är specialiserad på produkter för höns, får, gris, hästar, kor, kreatur och andra lantbruksdjur men säljer även produkter för all annan tänkbar verksamhet på landsbygden. Med andra ord, här finns allt från hönsburar till traktorer, hö, mjölkpall, hörselskydd, fodervågar och äggkläckningsmaskiner, vägbommar, flaggstänger och klippmaskiner för att nämna en bråkdel.

I webbutiken finns produkterna indelade i kategorier som elstängsel, elnät, vatten, stall, foder, verkstad, kläder, hem & trädgård, skog, grindar, inomgård, bygg, skadedjur, fordon, vatten, stall, foder och verkstad. Exempel på varor som är populära i webbshopen är hundgårdar, vedklyvar, svetsar, batteriladdare, högtryckstvättar, luftkompressorer, utrustning för stallet som värmebaljor, vattenkoppar och foderkrubbor. Lantbutiken Sverige AB har också en fysisk butik i Hökerum där man kan köpa hönsprodukter, fyrhjulingar, elverk, leksakstraktorer och GPS till katt och hund, robotgräsklippare och mycket mer.

På lantbutiken.se kan kunder gå med i företagets medlemsklubb och ta del av erbjudanden, nyheter, och nyhetsbrevet som skickas ut cirka två gånger i månaden. Lantbutiken.se är e-certifierade, tillämpar fri frakt på beställningar över 3000 SEK, har leveranstid på 1-5 dagar och 1-3 års garanti. Lantbutiken använder sig av de säkra betalningssystemen Svea Ekonomi och Certitrade och har betalningssätten direktbetalning, faktura, bankgiro, kortbetalning och delbetalning. Företaget tillämpar 30 dagars öppet köp och ångerrätt. Kundtjänsten är öppen under kontorstid måndag-fredag.