Lagerhaus Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% & Fri Frakt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Förnya ditt hem med inspirerande heminredning som passar I de flesta hem. Här finner du en fördelaktig Lagerhaus-rabattkod och andra utvalda erbjudanden. Lagerhaus har i över 20 år varit en av svenskarnas favoriter för praktisk och vacker heminredning. Deras e-handel gör det lättare än någonsin att ge sitt hem nytt liv och pryda det med detaljer som skänker personlighet och skapar trivsel.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Lagerhaus:

Alla rabatter och rabattkoder

10-20%, 100-250kr rabatt, fri frakt och mycket mer hos Lagerhaus.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

tinyurl.com/hcqwjch

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Se Lagerhaus startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Lagerhaus logotyp Lagerhaus är en inredningskedja med butiker i Sverige, Norge och Japan. Företaget grundades i Göteborg 1996 och säljer till största del egendesignade varor som är både praktiska och prisvärda. Sedan 2004 ingår Lagerhaus i Axstores.

Lagerhaus vill bidra till ett bättre samhälle, och arbetar därför aktivt för att företagets påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt.

Hos webbutiken Lagerhaus.se hittar man det stora sortimentet av heminredning. Här finns produkter för hemmet, som köksredskap, glas, muggar, bestick, tallrikar, skärbrädor, grytlappar, brickor, servetter, osthyvlar, mått, karaffer, skålar, duschdraperier, badrumsmattor, ramar, ljusstakar, vaser, krukor, korgar, mattor, kuddar, lampor, diskborstar, vispbunkar, mått, prydnadssaker, bakformar och engångsartiklar. Här finns även ett stort utbud av presenter och paketinslagning, som roliga böcker, godis, spel, presentpapper, presentsnören, etiketter, presentboxar, silkespapper, vykort och cellofan. Lagerhaus.se erbjuder fri frakt på alla ordrar som överstiger 300 kronor, snabba leveranser och fria returer i butik. Man skickar beställningar till Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Snabbfakta om Lagerhaus

 • Svenskt företag som säljer heminredning och praktiska prylar
 • Bedriver verksamhet online och i fysiska butiker
 • E-handel i Sverige, Norge, Danmark och Finland
 • Fysisk butikshandel i Sverige, Norge och Japan
 • Totalt ca 60 butiker
 • Ca 200 anställda
 • Grundat 1996
 • Ägs av Axel Johnson Gruppen

Så använder du en rabattkod hos Lagerhaus

 1. Surfa in på Lagerhaus.se.
 2. Lägg de varor som du är intresserad av att köpa i kundvagn.
 3. När du är redo att betala och slutföra din beställning klickar du på kundvagnen.
 4. De produkter som ligger i kundvagnen visas samt två knappar, "Fortsätt handlar" och "Till kassan". Klicka på "Till kassan".
 5. Du kommer nu fram till kassan där du får se en sammanställning på din order (produkter, priser, moms, frakt, etc.). Kontrollera så att allt stämmer.
 6. Under produkterna som visas står det "Rabattkod" med en textruta under. Skriv in din rabattkod i denna textruta och klicka därefter på "OK".
 7. Din rabattkod kommer nu att aktiveras och det totala priset för beställningen ska sjunka.
 8. Du kan gå vidare och slutföra din beställning hos Lagerhaus.