Kökets Favoriter Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-25% rabatt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Gör din matlagning och dina middagar till en fröjd. Här på sidan hittar du en Kökets Favoriter-rabattkod och andra erbjudanden och kampanjer på utvalda köksprylar. Kökets Favoriter är en svenska e-handelsbutik som har det mesta och det bästa till köket. Köksredskap, köksmaskiner och tallrikar och bestick är bara exempel på allt du kan hitta här. Och glöm inte att lägga med några godsaker från deras skafferi i varukorgen innan du avslutar din beställning!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Kökets Favoriter:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Koket.se.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p=266774&a=2454700&g=22883800&url=https://www.koket.se/koketsfavoriter/kampanjer/fyndhornan

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Kökets Favoriter. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Kökets Favoriter är en svensk nätbutik med ett utbud av kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning som vänder sig till både amatörer och proffs i köket. Här finns också livsmedel som te, kaffe, kryddor och kakor med mera. Kökets Favoriter är ett samarbete mellan TV4 och Adlibrisgruppen och drivs av Adlibris Kök AB.

På sajten finns produkter från varumärken som Skeppshult, Eva Solo, Georg Jensen, Kitchen Aid, iittala, Le Creuset, Electrolux och produkter från matkändisarna Ernst Kirchsteiger och Per Morberg. Kökets Favoriter vill erbjuda kunderna en butik med ett brett och inspirerande tilltal, starka varumärken till konkurrenskraftiga priser och ett lustfyllt sortiment med fokus på färg, form och kvalitet.

På Kökets Favoriter kan man shoppa kastruller och stekpannor, köksknivar, kökstillbehör, köksmaskiner, baktillbehör, servering och dukning och skafferiet. I kökstillbehörskategorin hittar man bland annat skärbrädor, kökshanddukar, köksredskap, slevar och stekspadar och i kategorin servering och dukning kan man botanisera bland allt från tallrikar och bestick, glas, brickor, vaser, karaffer till kannor, karaffer och termosar i sortimentet av bar- och vintillbehör. Sajtens skafferi innehåller produkter att använda i matlagning eller bakning eller äta som de är, som till exempel vanilj, sylt, nötter och torkade bär, olja och vinäger, tårtdekoration, konfektyr, bars, socker och söta kryddor, sockerpasta och marsipan. På sajten finns även en fyndhörna med köks- och bakprodukter till priser som är nedsatta med upp till 61%.

Kökets Favoriter använder betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via Klarna Checkout. Frakten är gratis när man beställer för över 399 SEK. Öppet köp gäller i 30 dagar. Kökets Favoriter erbjuder två fraktalternativ Normal frakt för 39 SEK med leverans inom 2-5 vardagar eller Snabb frakt för 59 SEK med leverans inom 1-2 vardagar. Beställer man senast klockan 16.00 på vardagar skickas paketet samma dag och levereras nästa vardag. Alla paket sänds med PostNord till utlämningsställen.

Adlibris Kök AB ägs av Bonnierkoncernen.