Kattkompaniet Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Älskar du din katt över allt annat? Då kan du här tillgodogöra dig en Kattkompaniet-rabattkod eller en andra specialerbjudanden och rabatterade priser på allt till din katt. Kattkompaniet har ett enormt sortiment av allt till katter från päls- och klovård till leksaker, foderautomater och selar. Vad du än vill skämma bort din fyrfota prins eller prinsessa med hittar du en bra deal hos Kattkompaniet.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Kattkompaniet:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Kattkompaniet.

VISA RABATTKOD

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Kattkompaniet. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 500 kr hos Kattkompaniet.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Kattkompaniet logotyp Kattkompaniet en webbshop för alla kattälskare och i det breda utbudet kan man hitta produkter för det mesta som en katt kan tänkas behöva. Kattkompaniets sortiment är gigantiskt och totalt finns det över 2000 produkter att välja bland.

Här går det att bland annat hitta leksaker, sängar, transportväskor, klösträd, kattlådor, katthalsband, kattluckor, kattkoppel, kattböcker, kattselar och vattenfontäner. Produkterna kommer från varumärken som Kattens no 1, Kong, Yeowww, Puppia, Staywell och Furminator. Utöver kattprylar säljer Kattkompaniet kattmat och en uppsjö med olika sorters kattgodis från märken som Ziwi Peark, Nutrione, FourFriends och Gourmet Gold. För kattens pälsvård finns kattschampo, balsam och antistatprodukter för alla olika sorters pälsar och med egenskaper för att motverka pälstovor och statisk elektricitet. Kattkompaniet.se har även ett stort utbud av matskålar, barer och foderautomater i olika färger, former och material. Det finns också produkter för kattens medicinskåp som mjölkersättning för kattungar, vitaminer, fästinghalsband, rengöring för öronen, ögonrengöring och tandrengöring. För den som handlar över 500 SEK är det fraktfritt.