Interflora Rabattkod / Kampanjkod 2017 | Minst 5-10% rabatt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Interflora är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel och på Interflora.se kan du skicka blommor till mottagare i nästan hela världen. Du får bra hjälp på sidan att välja bukett efter tillfälle och säsong. Det finns även möjlighet att skicka choklad, presentkort eller färdiga paket som antingen innehåller blommor och choklad eller blommor och en nalle.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Interlfora.se:

Alla rabatter och rabattkoder

Minst 5% rabatt, fri frakt och mycket mer hos Interflora.se.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

Inga rabattkoder denna vecka/månad. Se Interfloras startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

200 kr och upp

Buketter och blommor från 200 kr hos Interlfora.se.

VISA ERBJUDANDE

Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

2017-03-20

Interflora logotyp På interflora.se finns också en hel del matnyttigt för den som vill ha inspiration, veta mer om vad blommans färg betyder eller ta del av nyheter och trender inom blomstervärlden.

Interflora.se är Sveriges äldsta blomsterförmedling och har levererat blommor med bud sedan 1923. År 1952 registrerade Interflora varumärket Blommogram och ordet är idag så känt att det oftast används som ett allmänt namn på blomsterbud. Interflora var ett av de första företagen i Sverige som startade en e-handel. Redan 1995 började företaget förmedla blommor via internet och lagom till 10-årsjubileet levererade de deras miljonte blommogram.