HotelSpecials Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Hitta det rätta priset på din nästa hotellbokning! Här på sidan hjälper vi dig att spara när du bokar på HotelSpecials. Du kan på denna sida hitta en HotelSpecials-rabattkod och andra prispressande kampanjerbjudanden. HotelSpecials är en av de främsta bokningssidorna för hotell i Sverige och norra Europa och här hittar du både riktigt låga priser men kanske ännu viktigare en användarvänlig bokningsprocess och en vänlig och kompetent kundservice.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från HotelSpecials:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Hotelspecials.se.

VISA RABATTKOD

www.hotelspecials.se/hotel/?tt=13901_12_218544_&r=%2Fdeals.html

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda "DEALS" hos HotelSpecials. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Hotelspecials logotyp HotelSpecials.se är en hotellbokningstjänst på nätet som erbjuder tusentals erbjudanden från hotell i Sverige och Skandinavien.. Företaget grundades i Sverige 2005 av Fredrik Jansson och Tobias Samuelsson. Affärsidén var att skapa en bokningssajt i världsklass fokuserad på fritidsresenären i Norden. Idag är företaget en väletablerad bokningspartner som förmedlar mer än 200 000 hotellbokningar per år.

På HotelSpecials är det viktigt att priserna hålls så låga som möjligt, för att du ska kunna åka bort oftare. Därför erbjuder HotelSpecials en så kallad Lägsta prisgaranti. På HotelSpecials.se finns hotell av alla typer och prisklasser, som spahotell, skidhotell, designhotell, lyxhotell, budgethotell och bed and breakfast. Här finns hotell från alla stora hotellkedjor, men också många mindre och privatägda hotell. HotelSpecials förmedlar hotell i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Holland och Belgien. Hotellägare kan ansöka om att bli representerade av HotelSpecials.se. HotelSpecials Sverige AB har en årlig omsättning på 12 miljoner kronor, och 12 anställda.