Hotels.com Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

När hotellet ska bokas för resan är Hotels.com ett riktigt bra val. Detta multinationella företag grundades av David Litman och Robert Diener redan 1991 och har genom åren hjälpt miljoner människor världen över att hitta hotell. År 2005 förvärvades Hotels.com av Expedia vilket har stärkt varumärket ytterligare och lett till en stor expansion i nya delar av världen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Hotels.com:

Minst 10% rabatt

Minst 10% rabatt hos Hotels.com.

VISA RABATT

ad.zanox.com/ppc/?31881457C839491214&ulp=[[http://sv.hotels.com/hotellerbjudanden/]]

Rabatten gäller utvalda hotell. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

En hotellnatt gratis + hemliga priser

Spara mer i längden än med en vanlig 10% rabattkod

OBS! Kan ej kombineras med rabattkod.

VISA DEAL

ad.zanox.com/ppc/?31881457C839491214&ulp=[[http://sv.hotels.com/hotel-rewards-pillar/hotelscomrewards.html]]

Se länken som öppnades i ny flik i webbläsaren. (Klicka för att öppna igen.)

Hotels.com Totalt finns det över 80 olika Hotels.com-webbplatser på 35 olika i språk. I Sverige ligger Hotels.com enligt Alexa.com på en stabil andra plats efter Booking.com av de hotellbokningswebbplatser med flest besökare. Hotels.com brukar vanligtvis vara ganska generösa med rabatter, kampanjer och olika erbjudanden. Inte minst när det kommer till rabattkoder så finns det nästan alltid något att hitta som drar av lite procent av slutsumman.

Hotels.com snabbfakta

 • Över 365 000 olika hotell och boenden
 • Hotell i över 60 olika länder
 • Prisgaranti (Hitta ett lägre pris och Hotels.com matchar detta)
 • Betalning online eller på hotellet (Gäller ej alla hotell)
 • Kundtjänst dygnet runt alla dagar i veckan
 • Grundat 1991 av David Litman och Robert Diener
 • Ingår i Expedia

Läs mer om Hotels.com här.

Så använder du en rabattkod på Hotels.com

 1. Välj ut ett hotell som du vill spendera din vistelse på.
 2. Se till att ange rätt datum för att vara helt säker på att hotellet är tillgängligt
 3. Ange hur många personer som ska bo på hotellet.
 4. Dubbelkolla så att rum och eventuella tillval stämmer.
 5. När du klickat på “Boka” kommer du till betalningssteget där du kan mata in din rabattkod.
 6. Kontrollera en sista gång att allting stämmer och mata därefter in rabattkoden i rutan “Använd rabattkod” och tryck "Aktivera". (Rutan för rabattkoder finns vanligtvis under rutan som visar “Totalt pris”.)
 7. Luta dig tillbaka och njut när “Totalt pris” minskar.

Regler för rabattkoder hos Hotels.com

 • Det är endast möjligt att använda en rabattkod per bokning.
 • Rabattkoder får överlåtas, men ej säljas.
 • Rabattkoder kan ej ersättas mot kontanter.
 • Om datumet för en hotellvistelse behöver ändras efter bokning med rabattkod, kan inte en rabattkod tillämpas på de nya vistelsedatumen.
 • Om en bokning gjord med en rabatt avbryts kommer inte rabattkoden återlämnas eller ersättas.
 • En rabattkod går i princip aldrig att kombinera med Hotels.com rewards.
 • Rabattkoder får inte användas av anställda på Hotels.com eller Expedia Inc.

Prisgaranti

För att kunna garantera att alla kunder får de allra lägsta hotellpriserna har Hotels.com infört en prisgaranti. Denna prisgaranti innebär att Hotels.com återbetalar mellanskillnaden ifall man som kund hittar samma hotellnatt till ett lägre pris någon annanstans. Denna hotellnatt måste givetvis stämma överens med hotell, datum, vistelsens längd och rumstyp. Som kund kan man alltså alltid känna sig 100% säker på att man får det allra lägsta priset när man bokar hos Hotels.com. För att kunna ta del av prisgarantin och få mellanskillnaden återbetald krävs det att man senast kl 23.59 (lokal tid) dagen innan hotellvistelsen skickar in ett ersättningsanspråk.

Gästrecensioner

Genom åren har miljontals människor valt att boka hotell genom Hotels.com. Detta har lett till att det finns en stor samling av recensioner från tidigare hotellgäster. Totalt har Hotels.com över 11 miljoner unika recensioner som skrivits av kunder som har bott på de olika hotellen. Enligt en undersökning utförd av Millward Brown 2010 visade det sig att recensioner var den mest avgörande faktorn för kunder som ska välja hotell. Kunderna tyckte alltså att möjligheten att läsa om tidigare gästers upplevelser vägde tyngre än bilder, antal stjärnor, hotellbeskrivningar och kundbetyg. Gästrecensioner är verkligen ett utmärkt verktyg att använda för att hitta ett så bra och passande hotell som möjligt och hos en stor aktör som Hotels.com där det finns över 11 miljoner gästrecensioner ska man verkligen se till att använda dessa till fullo.

Welcome Rewards

Hotels.com erbjuder ett lojalitetsprogram för återkommande kunder som ofta bokar hotell. Detta lojalitetsprogram kallar Hotels.com för “Welcome Rewards” och innebär att man som kund får sin 11:e hotellnatt helt gratis. Man behöver alltså ha bokat 10 nätter tidigare innan man får sin bonusnatt. För att kvalificera sig är det bara att registrera sig och börja samla hotellnätter. Vad som är viktigt att veta är att priset för bonusnatten räknas ut genom att ta ett snittpris från de tidigare bokningarna. Har man bott på budgethotell kan man alltså inte räkna med att få bo gratis på ett 5-stjärnigt lyxhotell. Förutom bonusnätterna finns det ytterligare en stor fördel att vara med i Hotels.com Rewards. Denna fördel är att man får möjlighet att se "Hemliga priser" på hotell världen över. Dessa hemliga priser är ofta kraftigt rabatterade och inget som visas för vanliga besökare på Hotels.com eller på andra webbplatser som sammanställer och jämför hotellpriser. Vad som är viktigt att veta är att det i princip aldrig är möjligt att kombinera en rabattkod med Welcome Rewards. Hotels.com rewards

48-timmarsrea hos Hotels.com

Några gånger om året brukar Hotels.com ställa till med en ordentlig rea. Denna rea varar vanligtvis 48 timmar och priserna på hotell kan vara upp till 50 procent nedsatta. När en 48-timmarsrea inträffar finns det därför väldigt mycket pengar att spara om man är snabb med att boka. Viktigt att tänka på dock, är att resedatumen ofta är begränsade till några dagar. Har man tänkt göra en spontan resa eller är flexibel med resedatumen så är Hotels.coms 48-timmarsrea därför något som man verkligen bör bevaka och hålla utkik efter.