Frank Dandy Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-25% rabatt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Frank Dandy är ett svenskt klädmärke med ett stort sortiment av främst underkläder men även strumpor, badshorts, linnen, tröjor och mysbyxor för män och kvinnor i olika former och färger. Frank Dandy startade 2003 och har i dag flera hundra återförsäljare runt om i Sverige samt webbshop och fysisk butik.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Frank Dandy:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos FrankDandy.com.

VISA RABATTKOD

www.anrdoezrs.net/links/7792256/type/dlg/https://www.frankdandy.com/sv/fyndladan

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Frank Dandy. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

I webbshopen kan man shoppa i kategorierna underkläder, strumpor, bambu, badkläder, kläder och outlet. Avdelningen underkläder har en kill- och en tjejavdelning. Utbudet för killar består av kalsonger i underkategorierna mönstrade, enfärgade, och multipack i modeller som långkalsonger, kalsonger i tight modell, boxerkalsonger och kalsonger i kort trunkmodell. Utbudet för tjejer består av hipster-trosor, boxertrosor, BH och multipack. Frank Dandys produkter finns i storlekar från XS till XXL. Frank Dandy är känt för sina färgglada mönster och vågade tryck. Exempel på typiska Frank Dandy-mönster är drakar, tigerränder, dalahästar med palmer, spelkort, shiny objects och grönsaker som auberginer eller persikor. I kategorin badkläder finns badshorts för killar i många olika färger, i korta modeller eller surfshorts med längre ben. Köper man ett par Frank Dandy badshorts får man en Frank Dandy badhandduk på köpet. Utöver bomullsprodukter har företaget satsat på en miljövänlig bambukollektion med kalsonger, trosor, strumpor, tröjor strumpor, mysbyxor, bh:s tillverkade av bambufiber. I webbshopens outletavdelning kan man fynda underkläder, strumpor och stickat för både killar och tjejer med prissänkningar med upp till 50%.

Frank Dandy står bakom olika samarbetsprojekt som till exempel en T-shirt och boxer-kollektion skapad tillsammans med boxningsklubbarna A.I.F och Tensta Boxing och ett samarbete med japanska märket Cloveru (Clover Underground) grundat av illustratören/konstnären och Frank Dandy-ambassadören Sho Watanabe.

Betalningssätt på frankdandy.se är kort, faktura eller delbetalning via Klarna, PayPal eller internetbank. Frank Dandy erbjuder fri frakt på beställningar över 399 SEK. Leveranstiden är 1-3 dagar från lager. Frank Dandy levererar till hela Europa samt Kanada.