First Hotels Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 15-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

First Hotels är en av Skandinaviens ledande hotellkedjor. First Hotels grundades i Sverige 1993 och hade till en början sex stycken hotell. Sedan dess har hotellkedjan vuxit och består idag av 55 unika hotell i Sverige, Norge och Danmark, utspridda på 43 destinationer.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från First Hotels:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos First Hotels.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=11343&m=12&a=218544&u=%2FErbjudanden%2F

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda erbjudanden hos First Hotels. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

First Hotels logotyp Kedjan består av både egenägda och franchisetagande hotell och har alla sin egna, unika karaktär gällande inredning och design. Gemensamt för alla hotell är dock den höga servicekänslan, fri WiFi och en stor frukostbuffé som ingår i rumspriset. Många hotell erbjuder också event- kongress eller konferensmöjligheter. På många hotell kan man också boka olika paketerbjudanden, som till exempel familjepaket, spapaket, bröllopspaket eller sportpaket. Som medlem i First Hotels lojalitetsprogram First Member får du bonuspoäng varje gång du bor på First Hotels i Skandinavien, samt får ta del av unika erbjudanden och fördelar. Du som reser mycket i jobbet kan ta del av First Business Deal som ger dig upp till 21% rabatt i hela Skandinavien, på alla First-hotell och dess samarbetspartners.