ExtraOptical Rabattkod / Kupong 2017 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

ExtraOptical är en av de största aktörerna på den europeiska marknaden inom försäljning av glasögon. Utbudet är väldigt stort och oavsett vilken typ av glasögon du är ute efter är det stor sannolikhet att du hittar det du söker hos ExtraOptical.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden från ExtraOptical:

10% rabatt

10% rabatt på hela ditt köp när du handlar hos ExtraOptical.

VISA RABATTKOD

MA12

Giltig till 2016-12-31

30% rabatt

30% rabatt när du handlar hos ExtraOptical.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Gäller utvalda produkter hos ExtraOptical. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

ExtraOptical logotyp I sortimentet finner du läsglasögon, progressiva glasögon, glasögon för barn, solglasögon, terminalglasögon, sportglasögon och mycket mer. Priserna är ordentligt pressade och ett par glasögon behöver inte kosta mer än ett par hundralappar. Utöver de låga ordinariepriserna har ExtraOptical i princip alltid kampanjer och specialpriser på utvalda glasögon.

Frakten är alltid gratis och leveranstiden brukar vara mellan 6-12 dagar beroende på vilken typ av glasögon du beställer. Som kund har du alltid full returrätt på det du beställt. Betalning av beställningar sker med Klarna-faktura, kreditkort (VISA eller MasterCard) eller PayPal. Väljer du att betala mot faktura tillkommer en avgift på 39 kr.

ExtraOptical är grundat i Norge och har under de senaste åren kommit att etablera sig i flera länder runt om i Europa. I dagsläget har ExtraOptical verksamhet i sex länder. Dessa länder är Norge, Sverige, Storbritannien, Danmark, Spanien och Tyskland.