eNemo Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

eNemo är en webbutik som specialiserat sig på att sälja vitvaror, hemelektronik och VVS produkter till billiga priser online. eNemo är en del av det danska företaget White Away Group och i Danmark har företaget sålt vitvaror och hemelektronik online sedan 2003. I Sverige har företaget funnits sedan 2011. Eftersom eNemo endast finns på nätet kan företaget erbjuda pressade, låga priser på en mängd välkända vitvaru- och VVS-produkter samt fri frakt på alla produkter över hela Sverige.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Enemo:

5% rabatt

5% på hela sortimentet hos Enemo. Gäller ej redan nedsatta varor.

VISA RABATTKOD

e5

Giltig till 2016-12-31.

10% rabatt

10% rabatt eller mer hos Enemo.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda varor hos Enemo. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Enemo logotyp I webbutikens utbud hittar man vitvaror som tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, ugnar, kylskåp, frysar, fläktar, spisar men man kan också shoppa mindre skrymmande varor till hemmet som hushållsassistenter, elvispar, våffeljärn, smörgåsgrillar, köksvågar, fritöser, dammsugare, vågar, hårtrimmers, med mera. Bland tillverkarna på eNemo hittar man välbekanta märken av kvalitet som till exempel Asko, Gorenge, Indesit, LG, Everglades, Kenwood, Miéle, Siemens, Smeg, Whirlpool, Philips, Braun, Samsung, Electrolux, Nilfisk. Flera produkter på eNemo har utsetts till bäst i test enligt både svenska Råd och Rön och danska Forbugerrådet Tænk, och testvinnarna har en egen sida som man hittar på företagets webbshop. Förutom service som fri frakt, finns chatt och telefon med generösa öppettider. Det finns också möjlighet för kunder att köpa tilläggstjänster som uppbärning, installation och bortforsling. eNemo har ett stort lager vilket innebär en snabb leveranstid för kunden på två till sex dagar. Finns varan inte i lager är leveranstiden fyra till tio dagar. Småvarorna levereras till serviceombud på orten där kunden bor.