Daniel Wellington Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-20% rabatt & Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Daniel Wellington är ett svenskt klockföretag som grundades 2011 av Filip Tysander. Idén till Daniel Wellington fick Filip Tysander under en resa till Australien då han träffade en modemedveten brittisk man som tyckte om att matcha sina vintageklockor med slitna NATO-band. Namnet på den brittiska mannen med den tidlösa stilen var Daniel Wellington.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Daniel Wellington:

Minst 10-20% rabatt & Fri frakt

Minst 10-20% rabatt och fri frakt hos DanielWellington.com.

VISA RABATTKOD

www.dpbolvw.net/click-7792256-11496810-1437474313000

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda kampanjer hos Daniel Wellington. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Daniel Wellington

Från det att Filip Tysander träffade Daniel Wellington och fick sin affärsidé fram till idag har utvecklingen gått i raketfart för företaget. På bara några få år har Daniel Wellington kommit att bli ett oerhört populärt klockmärke som bärs av människor över hela världen.

Klockorna säljs hos såväl fysiska butiker som olika webbutiker i ett flertal länder. Utöver att Daniel Wellington-klockorna säljs via olika återförsäljare har företaget även egen e-handelsförsäljning i sin webbutik inne på danielwellington.com.

På danielwellington.com finns klockor och armband från i princip alla kollektioner som företaget har tagit fram. Webbutiken är (precis som klockorna) väldigt stilren och enkel och som besökare kan du lätt hitta det du söker genom att klicka dig in på de olika produktkategorierna ”Kollektioner”, ”Herrklockor”, ”Damklockor” och ”Klockarmband”.

När du handlar hos danielwellington.com kan du betala säkert och enkelt med VISA-kort, MasterCard, American Express, Paypal eller mot faktura. Vid betalning mot faktura har du 14 dagar på dig att betala. Leveranserna sker med UPS eller DHL och brukar vanligtvis bara ta några få dagar. Alla privatkunder får en returrätt som gäller i hela 30 dagar. Alla klockor som säljs hos danielwellington.com kommer med två års garanti.