Campadre Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 5-79% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Campadre är ett svenskt e-handelsföretag vars affärsidé går ut på att erbjuda rabatterade priser och kampanjer på mode, heminredning, resor och andra livsstilsprodukter. För att du som kund ska få tillgång till dessa kampanjer och kunna köpa de rabatterade produkterna krävs det att du blir medlem hos Campadre.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Campadre:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt på mode, heminredning, resor och livstilsprodukter.

VISA RABATTKOD

ad.zanox.com/ppc/?31846254C21364555T

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Campadre Att bli medlem hos Campadre är dock helt gratis och i princip behöver du endast ange din e-postadress för att registrera dig. I dagsläget är Campadre Skandinaviens största privata shoppingklubb och har strax under en miljon medlemmar. Företaget växer ständigt och etablerar sig hela tiden i nya delar av världen. Den årliga omsättningen uppgår till ca 100 miljoner kronor och antalet medarbetare uppgår till ca 35.

Rabattkod och kampanjer

Till skillnad från många andra webbutiker behöver du inte hos leta efter någon undersida med erbjudanden, någon "fyndhörna" eller lagerrensning hos Campadre. Allt inne på Campadre.se är på kampanj och oavsett vilken produkt du letar efter kan du iskallt räkna med att få kraftigt reducerat pris. Hur mycket de olika kampanjerna ger i rabatt kan skifta mellan olika produkter. Som lägst brukar priserna vara nedsatta med runt 30 procent och som högst uppåt 80 procent. Utöver alla stora kampanjer händer det även att Campadre ger ut olika rabattkoder. Med en rabattkod har du möjlighet att få ytterligare rabatt på de redan pressade priserna hos Campadre. Dock brukar inte en rabattkod från Campadre ge ytterligare procent i rabatt utan vanligtvis handlar det om en fast summa som t.ex 100 kr i rabatt eller fri frakt.

Campadres logotyp