BilligTeknik Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-70% rabatt & Fri Frakt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Billigteknik.se grundades 2007 av två studenter i Lund. Affärsidén är att sälja produkter och modeller som blir över eller utgår ur sortimentet hos tillverkarna. På det viset kan man erbjuda ett unikt och prisvärt utbud av datorer och hemelektronik.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från BilligTeknik:

10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos BilligTeknik.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p(259226)a(2454700)g(22510484)url(http://www.billigteknik.se/332-fyndhorna-datorer-tillbehor)

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos BilligTeknik. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

BilligTeknik På Billigteknik.se tycker man att det är viktigast att erbjuda kunderna bra pris, bra service och tekniskt kunnande. Huvudkontoret och lagret ligger kvar i Lund, där kompetent och kunnig personal arbetar.

Det breda sortimentet består av produkter som bärbara datorer, stationära datorer, surfplattor, datortillbehör, kameror & GPS, mobiltelefoner, TV & hemmabio, köksmaskiner och hushållsapparater, allt från varumärken som HP, Apple, Lenovo, Asus, Samsung, Acer, LG, Philips, Electrolux, Hama, Nikon, D-Link och Sony. Här finns också ett stort sortiment av rekonditionerade och begagnade produkter. Alla produkter, nya som begagnade, är kvalitetssäkrade och omfattas av garantin. Billigteknik.se är certifierad av Trygg e-handel. Billigteknik Sweden AB, som äger Billigteknik.se, har 12 anställda och omsätter årligen cirka 30 miljoner kronor.