Bamba Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Bamba.se är en svensk webbutik som säljer leksaker, barnkläder, babytillbehör och inredning. Företaget grundades 2010 av Anders Danielson och Fredrik Bergman, och är en av Sveriges snabbast växande leksaksbutiker på nätet. Sedan 2013 är Bamba.se en del av Adlibrisgruppen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Bamba:

15% rabatt

Minst 15% rabatt hos Bamba.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p(238780)a(2454700)g(21306536)url(https://www.bamba.se/category.html?SHOW=campaign)

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Bamba. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Bamba Bamba.se strävar efter att vara den roligaste leksaks- barn och baby-butiken på nätet, samt den ledande aktören på den nordiska marknaden. Butiken har ett stort utbud av populära varumärken, och erbjuder bland annat dockskåp, barnböcker, babyleksaker, kläder, barnmöbler actionfigurer, byggsatser, utklädnader, pussel, tv-spel, utomhusleksaker för sommar och vinter, badleksaker och mjukisdjur. Här finns dockor från bland annat Barbie, Steffi, Skrållan, My Little Pony, Monster High, och byggsatser från Lego, Playmobil, samt Mega Bloks. På Bamba.se finns också ett stort utbud av eko-leksaker som är giftfria miljövänliga leksaker som är snälla mot barnet och naturen. 2011 och 2012 fick Bamba.se PriceRunners utmärkelse Årets-e-handlare Barn och familj. 2013 hade Bamba.se en omsättning på 11 029 000 kronor och 4 anställda (siffror hämtade från allabolag.se).