Årstiderna Matkasse Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 20% rabatt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Årstiderna är ett ekologiskt företag som erbjuder hemleveranser av ekologiska råvaror i säsong. Företagets fokus är att skapa en direkt väg från bonden till kunden och att förarbeta råvarorna så lite som möjligt, minimera transporterna och medvetet arbeta efter årstiderna. Årstidernas vision är att sprida glädje genom god och hälsosam mat.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Årstiderna:

20% rabatt

20% rabatt hos Årstiderna.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. (Klicka för att öppna igen)

Årstiderna Årstiderna levererar ekologiska råvaror i en trälåda hem till kundens dörr tillsammans med recept som är enkla att laga till. Varje vecka sätter årstidernas kockar ihop rätterna för lådan och när lådan levereras innehåller den allt kunden behöver för kockarnas maträtter; kött, kolonialvaror, kryddor, grönsaker och smaksättare. Årstidernas råvaror kommer från ekologiska odlare över hela Europa.

Det finns olika utbud av lådor som varierar i storlek och innehåll. Det finns till exempel lådor som innehåller endbart frukt, enbart grönsaker, mixlådor, kött- eller fisklådor. I utbudet hittar man också vegetariska-, glutenfria-, potatisfria-lådor, lådor för singelhushåll, lådor med råvaror för middagar, lådor med råvaror för juicetillverkning, lådor med endast nordiska råvaror och mycket mer. På hemsidan finns information om varje lådas innehåll och storlek; hur många personer den är tänkt för, hur länge den räcker, antalet frukt och grönsaker med mera. På arstiderna.com väljer man även datum för när leveransen ska ske.

Utöver sina lådor har Årstiderna ett sortiment av ”extravaror”, vilket innebär mindre partier av en tillfällig produkt, -det kan till exemepel vara svensk fisk, lagrad italiensk parmesanost, mandlar eller olivolja. På Årstidernas hemsida finns en välfylld receptsamling där man förutom ”veckans mény” och ”veckans recept” kan låta sig inspireras av kategorier som ”familjefavoriter”, ”gröna måltider”, ”köttmåltider”, ”desserter” med mera.

På arstiderna.com finns en funktion där man genom att skriva in sitt postnummer får reda på om och när de levererar till ens hem. Betalsätt på Årstiderna är kontokort och autogiro. Lådorna levereras senast 17.00. på leveransdagarna. Lådorna och frigolilådorna för färskvaror återanvänds. Årstiderna har sitt säte i Österhaninge.