Apomera Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-30% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Apomera.se är ett apotek på nätet. Företaget, som drivs av Apomera AB, är godkänt av Läkemedelsverket. Apomera.se erbjuder ett heltäckande sortiment av receptfria läkemedel. Produkter för alla kroppens alla olika behov ligger under välsorterade kategorier vilket gör det lätt för dig som kund att snabbt och enkelt hitta det du behöver.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Apomera:

15% rabatt

Minst 15% rabatt hos Apomera.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda kampanjvaror. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Apomera Här finns produkter som allergitabletter, värktabletter, nässprayer, plåster, hudkrämer, deodoranter, tandkrämer, tandborstar, flourtabletter, vätskeersättning, bandage, sårvård, solskydd, vitaminer, kosttillskott, ögondroppar, allergivänligt smink, intimvård, produkter mot förstoppning, proteindrycker och måltidsersättning. Här finns också ett brett utbud av produkter för gravida och spädbarn, som gravidtest, babyoljor, vitamintillskott för gravida, nappar och välling. I sortimentet för djur finns produkter som fästingborttagare, receptfria läkemedel, hundschampoon och vitaminer. Alla produkter som säljs på Apomera.se är godkända för försäljning inom Sverige och har svensk märkning. Alla leverantörer av receptfria läkemedel har svensk partihandelstillstånd för läkemedel. Apomera.se är certifierad av Trygg e-handel. Man strävar alltid mot att erbjuda den snabbaste leveransen. Man levererar endast inom Sverige.