ABS Wheels Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 500 kr rabatt & Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

ABS Wheels är ett svenskt företag som säljer däck och fälgar. Företaget är en av de främsta marknadsledarna inom sitt produktsegment i Sverige och genom åren har tusentals kunder valt att köpa däck eller fälgar hos ABS Wheels. Sortimentet är brett och det finns flera typer av däck och fälgar från en rad olika varumärken och oavsett om du har en bil eller motorcykel finns det flera modeller att välja mellan. Dessutom har företaget flera andra tillbehör så som navringar, bultar, muttrar, ventiler och mycket mer.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från ABS Wheels:

400 kr rabatt

400 kr rabatt. Gäller när du köper ABS Wheels egna fälgar och kompletta hjul.

VISA RABATTKOD

1q216

Giltig till 2017-01-01

10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos ABS Wheels.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos ABS Wheels. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna igen.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar hos ABS Wheels.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

ABS Wheels Som kund i ABS Wheels nätbutik kan du räkan med en rad fördelar. Priserna är ordentligt pressade och du kommer med stor sannolikhet spara flera hundralappar jämfört med om du hade köpt dina däck eller fälgar i den fysiska butikshandeln. Utöver låga ordinarie priser finns det ständigt olika kampanjer, specialpriser och rabattkoder att ta del av. ABS Wheels har oerhört snabba leveranser och du får alltid fri frakt. Skulle du ha frågor eller behöva hjälp med din beställning kan du alltid kontakta ABS Wheels via telefon eller chat. Supporten svarar mellan kl 08.00 – 17.00 på vardagar. När det kommer till betalning finns det flera säkra betalningsalternativ att välja mellan. Det går att betala med Klarna, kreditkort, Handelsbanken och Swish.