Sportamore Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-25% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sportamores logotyp Sportamore är ett stort svenskt e-handelsföretag som säljer sportkläder och sportutrustning. Företaget grundades så sent som 2009 och nätbutiken lanserades 2010. Under de få år som passerat sedan starten har Sportamore vuxit ordentligt och kommit att bli en av de ledande svenska nätbutikerna inom försäljning av sportartiklar.

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt på 1000-tals produkter hos Sportamore.

VISA RABATTKOD

www.sportamore.se/produkter/?rea=

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Sportamore. Se länken som öppnades. Klicka här för att öppna länken igen.

Sportamore.se är en välbesökt och populär nätbutik och varje månad kommer ca 1,5 miljon unika besökare in på sajten. Genom åren har Sportamore även mottagit en rad olika utmärkelser och bland annat tilldelats priset "Bästa E-handelssajt" år 2013 av Internetworld och "Årets kundtjänst" år 2015 av Nordic Ecommerce Award.

Sortimentet hos Sportamore är väldigt brett och oavsett om du letar efter vanliga sportkläder för löprundan eller specifik utrustning för din favoritsport så är sannolikheten stor att du kommer hitta det du söker. Antalet varumärken uppgår till ca 400 och totalt finns det ca 18 000 produkter i sortimentet. All sportutrustning hos Sportamore täcker hela 34 sporter och antalet ökar hela tiden.

Utöver Sverige har Sportamore även verksamhet i Danmark, Norge och Finland och företaget är sedan några år tillbaka även noterat på Stockholmsbörsen. Antalet anställda ökar för varje år men ligger i dagsläget på ca 80 stycken. Den årliga omsättningen för Sportamore AB uppgår till ca 300 miljoner kronor.